Halaman

Selasa, 9 Disember 2008

+++++Besday Dhia


Hye everybody!! Semalam raye aji, ai wat birthday dhia. Cupcakes tu utk Dhia n Tiramisu Cake tu, utk my auntie yang ke-49 tahun. Besday auntie ari, ari ni 9/12. Moto tu, Dhia mintak Nekmanye belikan. Sampai kat Manjaku Bangi, nampak aje benda alah tu terus tunjuk2 nak yang tu. Hadiah dari mother ai utk cucunye.


Pix baju2 tu from my left; my kazen Mak Debab yg bagi. Bareback kaler itam tu n pijama kaler pink tu, adik2 En. Zarin yang bagi (Maklang n Makteh). Besday semalam, Dhia banyak dapat Teddy Bear. Pooh yang paling besar tu Mak Ayu aka Mak Buyung yang bagi. Depan Pooh besar tu bear dari Makteh (bear tu debab mcm bakal tunangnye!) . Bear kaler pink tu, Makcik bagi n bear pakai topi tu Pakngah 5zal yg bagi. Tqvm!.

My son aimar sbuk gak nak tiup lilin ngan Nekti die. Itu jela, menu pun my mum yang masak. Ai beli sate jer...heheheheh





2 ulasan:

Lina A berkata...

alahai comel nye cupcake dia.

Hot Mummy berkata...

hye lina. cumell kan cupcake tu. tp, cream die sgt manis. btw, sape lina ni yer? anyway, thanks visit my blog.