Halaman

Khamis, 10 Jun 2010

Langkawi Part Cable Car

Sayupkan? Aku ni sebenarnye ingatkan cable car ni mcm tahap kat genting je. aku pun selamba badak je la beratur ngan laki aku. Anak2 aku, toksah cakap lah. Excited satu macam. Time Q, si Dhia tido. Penat wooo...mengangkut budak 15 kg ni.
Haaaa....ambik kau!!! Ni salah satu view yang berani-berani takot yang mampu aku snap! Aku sefamily, satu gondola ngan Banglong n L. Banglong bukan nak reti duduk dalam tu, siap berdiri bagai! Haru aku wei dalam tu!!!!

Dhia baru bangun tido. Bangun2 je dah ade dalam cable car. Pehtu tanye, ni kat mane ni Mummy? Nasib die x meraung kat dalam tu. Kang satu hal aku kene pujuk pulak budak ni.
Ni mase ni, tgh tggu gondola kosong nak amik kitorang turun bawah balik. Yelah, kitorang ingatkan kene turun kat tengah2 tu, rupenye x de apopun kt situ. Dh satu hal nak menunggu gondola kosong pulak. Padan muke. Dh sejuk gile kat atas tu, sabau je lah!
Ni ape kes pun aku x tau lah. Si Eya sampai melopong nengok si Negro kot? Kakak, kakak....

Ni mase nak turun balik, ntah ape yang diborakkan nenek ngan cucu ni. Si Aimar ni nampak je ati kecik tp jiwa kental wei! Korang x tengok die punye degil lagi...sabau je lah!
Panjangnye muncung kakakkkkkkk...tgk ape tu kak?
Pose ngan ibu. Mase ni aku rase Ibu tgh cuak tp kaber bagus punye. Tudung manik2 menten! Hahahahahahahahha....
Ape la yang mama borak tu sampai lolap mate si Kakak ni....
Ni mase dh turun dari cable car. sesi ngetest spek itam, boli nyo tidak! Sabau je la toke kedai tu.

Yang ni seling-selingan...hahahahahahahahaha....















































1 ulasan:

shaiful amri berkata...

awat takut 2 kak na...best la