Halaman

Rabu, 29 April 2009

Sakit tulang belakang..

Sakit tulang belakang since hari Ahad lepas sampai skang ni, masih terasa. Td pegi check-up, doc bagi surat refer ke hospital serdang. Adui!! malas betul nk g beratur kat spital serdang tu. X lah kronik sgt tp tahap sekunder la. Takut lumpuh la, x leh peknen lah, effect buah pinggang lah, setakat ni doc takut effect buah pinggang aku lah. Sebab skang ni sumtimes aku mcm menggigil2 skit ataupun mcm terhuyung hayang bile jalan. Adoi, nantilah..

Pastu, dpt sim mim sim dari kazen aku:

Mak debab : Bet, camne? dh p cek ke lom?
Aku: Dh, kene refer serang. Malas la nk pg.
Mak debab :Weh, p je la..die dh srh refer tu, p je la.. ko sdr x ko ade ank 2 org n laki ko n mama ko? pape hl, ssh sok
Aku: Ko kn ade. Ekekekekekeek
Mak debab : Ank2 ko n mama insyaallah xde hl la..tp, laki ko..xkan laa...
Aku:Laki aku x yah la, aku mati esok, lusa dh kwin lain dh...ekekekekeke
Mak debab : Ko..xbaik tau.. tp kan kbykn laki cmtu la ek huahuahuahuahua..dah dah..maleh nk ckp byk2..ble2 ko p la cek weh.. papahl, tahap awl lag..wokeyy??
Aku: Baik bos! tq ye bos!

Moral of the sim mim sim: ADE GAK ORANG PRIHATIN KAT AKU EK?