Halaman

Jumaat, 19 Mac 2010

Utang lagi..


Selamat beralih ke tuan yang baru. Pandai2lah ko nak panjang nyawa....sepanjang ngan aku, ko byk menyusahkan je. Kitorang ni punyelah sayang gile kat ko sampai 6 thn simpan, tapi habuk pun tarak!! lagi dekat nak abih bayar, lagi banyak problem...So, kate sepakat pun dibuat, jual je lah. Senang hati dan x yah pening kepala!!!


Pikir punya pikir, test kete itu, test kete ini..ade yg berkenan tp ongkos pulak x cukup. yelah, selera tekak kitorang ni besar, nak makan sedap2. tak kira tgh bulan ke ape, janji dapat makan sedap. Kang bayar kete mahal2 tp perut satu family terjerut, spender berjala...sian tau.

Apepun, welkam to da familly ALZA!!! sangat comfortable, x lah besar mcm exora tp sangat sesuai utk family mcm aku ni...


5 ulasan:

hatiberbunga berkata...

wah..!! dah ada alza gitu. wane apa?

Puteri Satu berkata...

best tak alza..? hiks...

Diarihatiku1976 berkata...

alza pun best kan... jimat dan selesa... sokong belilah barangan buatan malaysia... ahahkss

Hot Mummy berkata...

warne mcm dlm gambar, putih!

MRS. K berkata...

kite pon baru cadang nak amik alza...