Halaman

Khamis, 16 Februari 2012

Minyak rambut zamzam

Haa. . Ni satu lagi yang aku dapat. Minyak rambut zamzam. Dulu masa aku kekecik, aku xde rambut sampai umo 3 thn. Minyak zamzam ni la arwah makwan aku lumokan kt kepala aku. Haaaa. . Amik kau! Sekali tebal melata rambut aku. Berat tauu! Minyak ni mama bg kt aku suruh aku lumokan plak kat kepala si Sara. Hahahaah. . Rambut Sara ni bahagian tengah je panjang. Depan ngam bawak belakang, statik je. Xpe dik, nanti mami lumokan pale adk ngn minyak zamzam ni, sat agi jgn jadi macam rambut David Arumugum, dahla yeee. .
Arwah makwan ni kalo pakai bedak,stil bedak batu lagi, minyak rambut pun, minyak rambut zamzam ni la. Tapi, barang pesen lame ni, memang berkesan kan?
Ish, tetibe rindu plak kat arwah makwan. Alfatihah.
Published with Blogger-droid v1.6.9

2 ulasan:

Adit berkata...

bisa bantu saya kirimkan zam-zam oil ini ke indonesia dengan quantity banyak?

hubungi saya via email
lovehate_fjb@yahoo.com


trims,

vannisa vani rizki berkata...

hey, i'm almost 17 :) rambut saye gugur ni ha. Takut nak botak kot. Bahahahah :D
kalau nak gune bende ni, msh ade effect die tak e?