Halaman

Khamis, 7 Ogos 2014

1 Syawal

Tahun ni, sepatutnye beraya Mama side. Tp ade perubahan skit coz kazen2 sume berjemaah balik umah Mentua, so dorang pakse aku tukar sekali walaupun kampung kami sepelaung je. So, seari b4 raye, aku dh ade kt umah Mama. Pagi raye tu, dh breakfast, solat raya, ziarah kubur dan bermaafan, baru lah kitorang gerak g umah Ayahanda kat Fasa 4 jer pun.









Untuk makluman blogger, aku ni anak tunggal. the only one!! heheheh...Umah Mama pun kecik je kat Seksyen 1/9 jer. Silap perancangan my Mama. Dia ingat anak die ni x kawen koot..skali beranak pinak pulak warigh Kamariah, kan dh x cukup ruang nk berlunjur. X pelah..sesekali kasi penuh umah Nekma.


Ini pusara arwah Nenek aku, dh 3 tahun die meninggal. Kejap je rasenye. Bawah ni pulak, pusara arwah sepupu aku, meninggal eksiden kat roundabout UKM tu, selang beberapa bulan, ayah die plak ikot, sbb sakit jantung. Pusaranye x jauh dr pusara Nenek aku.



Ayah Mr. Rain, maknye dah meninggal mase kami nk menikah lagi 9 hari. Tinggal la my bapak mentua ni single. Available, ade yang berminat? kikikikiki


Ni adik bongsu Mr. Rain. Kemahen manja! Lempang kang! eheheheheheh..dh koje dh Acu ni, kt HUKM.

Umah Nenek Mr. Rain kt Sijangkang, Klang. ooooo! balik kampung!! OOOO!!! balik kampung!!



Nenek Mr. Rain, masih sihat alhamdulilah cume mate dh kurang nampak.

1st raye, beraya kt Sijangkang, umah mak Ayah Mentua, n pak mak sedara Mr. Rain kt sane. Lepas Magrib, baru gerak balik Bangi.

1 ulasan:

norfarhan mohd assa'ad berkata...

Ui kampung den tu hehe