Halaman

Isnin, 5 Januari 2015

Tengok wayang!

New Year aritu, dh siap2 beli tiket online. Nak tgk wayang citer Hobbit tp Mr. Rain cakap cite tu kitorang berdua je tgk dr awal sampai episod baru ni. So, takut budak2 ni boring sebab tak tau ujung pangkal cite ni. Beralih la tgk Night at the Museum- secrect of the tomb.

Kitorang gerak dari Nilai lepas Asar, sampai2 jalan2 jap kat Alamanda, pastu gi Food Court pekene Waffle Ice Cream. Dah selesai makan, gilir2 g solat Maghrib.



Haaaa..ni tempat wajib nak berposing kat g tgk wayang. Heheheh..Ara sedikit bad mood mase ni. Ingatkan kenapa, rupenye nak makan pop corn dalam panggung wayang.


Posing lagi, mase ni Abang xde sebab g solat ngan Papa.


Baju Mami yang baru..murah nau. Mase memula panas jual baju ni, kemahen mahal. Laa ni dh jadi RM20 selai kat Bangi Gateway.


Mami, Kakak dan Ara.


Mami, Abang dan Kakak. 




Movie start kul 8.15- 10.00 mlm. Mmmm...cite ni bole dikatekan kesinambungan cite Night at the Museum yang 1st tu. Tapi, cite ni kat muzium lain plak dan ending die sedih sgt... tp byk adegan kelakar. Korang g la tengok ekk?

Budak bertiga tu berposing kat kiosk2 yang dah tutup sementara tunggu Mr. Rain bayar tiket parking daaa....

Tiada ulasan: