Halaman

Selasa, 11 Ogos 2009

Tiba-tiba...

borak-borak kat facebook, skali member bagitau, salah sorang member skolah, kol die. so, ai pun mintakla no hp member kitorang ni. dah lame x jumpe die. last jumpe mase abih spm tu lah. dh berabad dh lamenye.

marhana, die ni kat skolah memang terkenal ngan garang die weii. dlm group kitorang, die ni leh dikatekan lead lah. terkenal ngan abg2 senior mase tu. yelah, orgnye memang lawa. yg paling rapat ngan die mase tu di Tuty lah. Tuty ngan ai, masih lagi berhubung itu pun jumpe kat friendster. terus keep in touch sampai sekarang. yang lain2 tu, just chat kt Facebook jer.

mase open day my opis ari tu, jumpe Suhaimi Misran. Ai satu kelas ngan die sampai Form 3. die ni memang mamat skema. kalo panggil name ai, mesti name penuh. adoiii!!!

td, ai dh kol marhana. happy giler suara die. tetap menten mcm dulu. anak die pun dh sepasang n keje kat seremban. pastu die bagi no hp my member lagi sorang. Zaidatul, die ni penah rapat ngan ai dulu. Now, die kat KLIA. td ai kol die, haram jadah die x ingat ai. tp name mak ai die ingat plak. Kitorang just borak biase je, yelah, lame x jumpe. banyak diam jelah.

terase rindu kat kawan2 skolah...maybe nak buat reunion semula. tp, ntah bile...

2 ulasan:

羅志祥Little Pig berkata...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

日月神教-任我行 berkata...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室