Halaman

Khamis, 17 Disember 2009

Dah potongggg!!!! Uhuks!

Adoihai!!! slip gaji dah dapat. tinggal separuh je duit gaji den....
Untuk pengetahuan semua, aku dah start potong duit umah yang kat Acacia Park tu. Mama cakap, mula-mula jer rase semacam je, lame-lame dah ok !! iye ke? aku rase mcm aku kene rompak la pulak...

Selepas ni, x leh lah nak soping moping ikut nafsu lagi. kene bajet betul2! adoihaiii!!! bajet raye tahun 2010, kene la bajet awal-awal. Apepun, aku berbangga sbb aku dah ade rumah sendiri!!! Dah ade harta dah weihh!!! heheheheheheh.....

Rumah baru x masuk lagi, dorang tengah betulkan defection yang kitorang report last week, now tengah tunggu die call je kalo dah siap. Plan nak pindah, x tau lagi. Ape plan pun x buat lagi.

Apepun, semoga Allah permudahkan segala urusan untuk aku sekeluarga...amin!!!

4 ulasan:

MRS. K berkata...

cepat potong, cepat la abis kak...
hehehe...

Hot Mummy berkata...

memang la kay. kot la akak sempat..hhahahahahah

aja@osaranomise berkata...

sabar kak..saya nyer rumah tu dah setahun start bayar doh...org keje swasta nasib laa..
:)

Faina Arisya berkata...

memang terasa giler bila kena potong gaji.. bukan setakat seratus dua tu.. dah cecah 4 angka.. kalau shopping ngan duit tu every month waaa nikmat dunia.. tapi aset takde.. so, tak rugi beli rumah.. potong pun potong laaa..