Halaman

Isnin, 14 Disember 2009

Dhia dh 2 tahunnnnnn!!!!

Yeayyyy!!!!! Dhia dah 2 tahun pada 7 Disember lepas. Mami doakan Dhia sihat selalu, menjadi anak yang solehah, hormat pada orang tua, menjadi anak baik dan bijak serta semoga Allah selalu bersama Dhia dalam mengharungi hari-hari yang mendatang...

Malam tu, mami ngan papa bwk Dhia pegi Tesco. Sampai sane, singgah kat kedai Kek King's pastu bawak ke Garden Cafe. Celebrate je kat situ dulu. Memang ade plan nak wat besday party untuk Dhia tp x tau bile harinye.

Yang menggembirakan hati mami, Dhia dah pandai nyanyi lagu Happy Birthday walaupun pelat dan Dhia dh pandai tiup lilin walaupun lilin x padam-padam!!! heheheheheheh......

p/s: Dhia dah pandai kire dari 1-10 tp no.6 selalu tertinggal!!!!





















4 ulasan:

hatiberbunga berkata...

happy birthday, Dhia!!
kejap je dah besar, kan?
semoga Dhia menjadi anak yg solehah n dpt membanggakan mummy n daddy mu itu.. amin..

Kalaivani berkata...

tq ann.
a'ah kejap je dah besar, perangai pun makin besar..

羅志祥Little Pig berkata...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛