Halaman

Khamis, 27 Oktober 2011

2nd hand Netbook 4 sale!



Ade yang berminat?

Nak jual sebab aku dah gune Samsung Galaxy Tab. So, Mr. Rain pun x nak bawak netbook neh g opis. Dari terperap rosak, baek la aku let go kalau ade yang berminat. Aku letak rege RM1000 tp aku tau sure orang kate mahal kan? So harga boleh dirunding kepada sesape yang berminat. Serious buyer n pay cash ONLY!!!

Condition sangat good sebab belum setahun pun beli n jarang sangat guna. Kaler biru, netbook bag pun biru. Bag die tu aku beli RM45.00. CD writter aku beli RM270. Aksesori lain macam beselah, mouse, netbook cooler n USB 4 port.

Anybody berminat: Pls call: 019-6266831- Ina.

2 ulasan:

as cHubby berkata...

saya mau....tp taknak kaler biru, nak kaler pink bulihhh???ekeke...

Hot Mummy berkata...

gatal bijik laa haiii!!!