Halaman

Jumaat, 30 Ogos 2013

Happy besdayy!!




Happy besday!!


Moga bertambah gembira hendaknye dan dimurahkan rezeki.

Kawan aku Hasnoor ni x seopis ngan aku. So, jrg2 jumpe. Dulu mase die keje kt opis lame, sebuilding ngn opis aku, bezanye die tgkt 2 aku kat G floor. Mmg slalu la jumpe. La ni..jrg dh jumpe, die dh pindah blok lain. Tggl la aku terkontang-kanting kt opis. Kalo aku x bz, aku ajak la die minum kt kafe bawah ni ha..kalo x, xde lah. sbb aku slalu tapau je, xpun minum ape ade kt opis. Kekadang dengar je dorang ni bekfes berjemaah kt kafe.  Xde pun ajak aku...hukhukhukhuk!! Bile sesekali jumpe Hasnoor, baru la tau cite, rajin dorang bekfes berjemaah ngn member2 port kt Tgkt 2. Aku je slalu dipinggirkan....nahaseb lerrr....itu yg kekadang bile jumpe die, mcm dh xde ape nk cite dh sbb jarang jumpe...shian i kannn...

Aritu time jamuan raye fakulti pun, jumpe mcm takut2 aku nk rompak gerai dorang. Huiii..terpaksa la wat muke tebal. Itu yang aku x paham, kalo ade pertandingan ape2 kt fakulti, kengkawan sume mcm x kenal dah...ke aku yg perasan mcm tu?

X mcm dulu...best je ramai2.

Anyway, hepi besdayy Adekkk..

1 ulasan:

Rose Azadir berkata...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com