Halaman

Selasa, 10 Februari 2015

Dating 4th time!

Dating lagii!! Yeayy!! Kali ni, jom makan kt Chilis pulak. Lame dh x pegi KLCC. Last pegi mase bawak budak2 pegi Aquaria.

Aku ngan Zaimah naik komuter dr UKM ke BTS. Pastu Ayu amik kitorang terus ke KLCC. Sampai sane dalam kul 4.30 ptg. Terus laju je ke Chilis sebab lapar wehh!!


Mase ni baru appetizer sampai, posing dulu!

Aku ngan Ayu


Aku ngn Zaimah


Antara makanan2 yang kitorang order. Disebabkan mase tunggu Ayu kat BTS aku dah bedal ayam goreng Uncle Bob, xde la abes aku makan. Sumpah sedap, mashed potato tu!


Posing time!


Mase ni KLCC pun dh nk tutup dah, sempat posing lagi kat nappy room. Hasil tangkapan pun x brape banyak. Hahahahha..


Last b4 nak balik, layan kopi dulu kat DOME. Ingatkan nk minum kat Stabak...tetiba tukar plak bile nampak DOME. Salad tu Ayu punye yeeee!!

Next plan? Tungggggguuuuuu!!!!

2 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Aaron Grey berkata...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com