Halaman

Selasa, 10 Februari 2015

Pindah rumah

Heheheh..bukan aku la yang pindah rumah. Brape kali mau pindah daa..mcm byk nau umah ye? Heheehehh..minggu lepas tolong kakak sepupu aku pindah umah dr Desa Surada ke Bandar Enstek. Tp xde la angkat barang berat2 cuma angkat kain baju die je n tolong pasang langsir kat umah baru. Yang lain2 tu, die dah upah mover utk buat.


Buaian ni baru sampai. Panas2 lagi. Heheheh...dh murah dh buaian ni. RM700. Memula dulu RM900 gak benda alah ni.

Budak kenit ni merasmikan dulu.

Kakak sepupu aku yang pakai tshirt pink tu. Mase ni tengah godek2 idea nak pasang sticker wall paper ni.


View dari tangga atas. Yang belakang tu makcik aku tgh solat tauu! hahahahahaha

Yang ni kat salah satu bilik kat bawah. Ni bilik anak bongsu die. Pandai si bujang tu pilih wallpaper. Wallpaper die paling cantik. Katil pun panas2 baru sampai...kikikiki

Memasing fefeeling dah sampai Paris la kununnnnn!!


Ni kat luar umah. Nampak x sticker wall paper yg kitorang dh pasang tu? Cun x? Hahhahha..belasah je lah.

Motip bergambar kt celah tiang ni, memasing nk tunjuk kuwus kaedahnye. Aku lepas weh lalu celah tiang tu! hahahahahah

OOTD!

1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)