Halaman

Selasa, 17 November 2009

Apabile anak daraku - Dhia bertudung...


Last week, mase we ols pegi jalan2 kat Melaka, aku ade beli tudung utk diri aku sendiri. Mase beli tu, Dhia ade skali. Die pun sebuk la nak beli tudung jugak. Harapkan besar ajelah Dataran Pahlawan tu, tp x jual tudung budak2. Last2, nekma die belikan kat Warta. Tp, nekma die kat peminat setia kaler pink, x de pulak kaler pink, yang ade kaler ijo kuning Kodah ni jer ha yang lawa. Selai RM10.

So, comel x anak aku pakai tudung. Kalo nampak aku pakai tudung, Dhia mule la...ami,ami, nak dong! nak dong! (mami, mami, nak tudung! nak tudung!) B4 beli tudung ni, aku pujuk die pakai tudung aku so sekarang selamat la awning tudung aku tu walaupun aku bukan beli kat ariani. Mahal gak wei aku beli, anak tudung je RM65???gile babassss!!!

Mase ni pakai kat umah bapak montuo den. konon nak nunjuk kek maklang, makteh n cu mok die la. Kembang2 lubang idung kupu-kupu anak den!! Haa!!! yang ni Dhia dh setat rimas. X de maknenye Dhia nak pakai lame2. ikot angin die je lah, nak pakai, pakai. x nak pakai, campak bawah meja!!!! sabo je lah haiii anakkk!!!!






3 ulasan:

MRS. K berkata...

comel..comel..
bagus dari kecik lagi nak pakai tudung

hatiberbunga berkata...

alahai.. dah besar dah anak daramu itu.
lama ke kejap pakainya tudung tu, janji ada niat! hihi..

Hot Mummy berkata...

kalo die nak pakai, alhamdulilah. biar nampak feminin skit.