Halaman

Isnin, 4 April 2011

Maharaja Lawak 2011

Korang tgk x? Aku tengok mase ari Jumaat malam kat Astro Prima. Mase Raja Lawak langsung aku x layan. Bukan ape, aku sian kalau peserta tu wat lawak, orang x gelak? Heheheheh..
Tapi yang neh, MAHARAJA LAWAK, maknenye otai-otai pesertanye. Ade yang kesian aku nengok mcm Amir ngan Jihan. Series kesian gile!!! Yang paling best, BALAS. Nabil pun ok gak...yang lain2 tu, like-like je lah. Ropenye, siaran Maharaja Lawak neh, 2 minggu je kat Astro Prima pastu kalau nak nengok kat Astro Warna. Ceh!!! Nak kasi laku la tu kan?

2 ulasan:

.:mama dhia:. berkata...

tengok jugak..tp x sampai ati tengok mase amir perform..tu pasal tak tengok die..tp rasenyer kumpulan WAI tu pun tak best la..ntah ape2 ntah..
maybe lum panas lg. kot.. hehehe...

Hot Mummy berkata...

kan? kesian sangat. tak nak pulak si amir tu join group mcm yang lain kan?