Halaman

Rabu, 13 April 2011

RIO 3D @Alamanda

Malam td dah berdinner sakan, so ari neh, kite tengok wayang pulakk!! Cite kartun la ape lagi kan? Sampai alamanda dalam kul 12 lebih, dapat tiket kul 2.15. Dah beli tiket, pegi isi perut dulu lah.

sebenarnya Aimar nak amik gambar tu sebab same ngan baju yang die pakai tp si adik na mo kalah occayyy!!!
RIO- The BLU bird yang cannot terbangg!!

B4 g makan, pegi layang budak2 neh main2 kat games station tu.

Best woo main tembak2 air neh!! Aku pun naik syokk!!

Spek 3D. Besar nak mampos! Tgk RIO 3D, memang berwarna-warni dalam panggung!!

4 ulasan:

Sidratul Muntaha berkata...

untung la dpt tgk dgn anak2 mummy weih
haku ni tggu budak2 beso dulu.
lamam dah ku tingal wayang ni.
time ade appointment dgn spital takpun time check up mengandung barulah dpt rasa.
huhuhuh
nangis ni,nangis nih.
tak tipu nih!
waaaaaaaaaaaaaaa!

Rin berkata...

i berselisih dgn u kat alamanda.. hari ahad lepas... heheheh 2x plak tu.. tapi tak tertegur.. sebab u ramai2 berjalan.. segan!

Hot Mummy berkata...

sid, jangan la nanges. sabar ye.

Kak pia jumpe Ina? sorilah, x perasan pulak.

Rin berkata...

ye jumpa sekali kat escalator... selisih depan2... sekali lagi kat depan ms read tu... hehehehe...

akak pun sibuk dgn zik... melayan dia.. hehehehe