Halaman

Isnin, 11 Julai 2011

Color Contest @Floria, Putrajajaya

Ari Sabtu lepas, Kimi ade color contest kat Putrajaya. Kimi wakil prasekolah die n ade 2 org lagi kawan die. Alamat yang cikgu bagi x tepat. Kalau bagitau kat Monumen Alaf Baru tu, tahu sangat dah. Ini x, bagitau kat Perbadanan Putrajaya. Haram jadah, sesat barat jadinye! Kul 9 am, baru sampai tapak Floria tu, naseb x start lagi. Participant dari sume Prasekolah kawasan Selangor, ade 120 orang.





Kat tempat tu ade taman2 yang direka cantik oleh student2 dari Universiti seluruh Malaysia.. So, amik gambar dulu.
Dhia x senang duduk sebab panas n kerusi pun x cukup.
Oooo...Mami sangat **verrisiii!!
B4 start, pose dulu..

Kimi ngan kawan baru die. Bosa bodan eee tp baru prasekolah.
OOoooooo tidakkkkk!!!!





Aksi2 Kimi mase tgh mewarna. Die memang ikut Mami die, suke WARNA.


Pose jangan x pose sementara tunggu Kimi abes color.
Ni dah sudah contest, amik angin kat area cruise. Si Kimi ngan Dhia nak naik perahu dondang sayang ke ape. Tp ari tu, x jalan pulak. Ajak naik cruise, dorang x mo. Dorang cakap dah selalu naik gi jalan2. Ayat mcm bagos je memasing kannn?

Jom balik!!! Sesi nak mewarnakan umah Nilai pulak. Moh!mOh!mOh!

2 ulasan:

MRS. K berkata...

takpe kak.. verisi ade isi!

Hot Mummy berkata...

verisi memang la ade isi. tp badan lagi membesar bagai johan, kalah babyy..uwaaaa!!!