Halaman

Selasa, 12 Julai 2011

Family Day

Family Day kali ni kat Lumut, Perak. 1st time BAKAT buat tempat jauh n bermalam. Tapi, malangnye, aku x dapat pegi. Sebab last minit, Rin ajak nak setelkan hal umah kitorang kat Nilai tu. Wiring lama sangat sampai sebulan lebih baru siap, salah satu sebab kitorang tertangguh nak berpindah. Alhamdulilah, umah pun dah basuh, dah cat, barang2 pun dah angkat sikit2. So, terpaksalah berkorban nafsu, x dapat la join family day ni.

p/s: Dgrnye sambutan kurang, ramai yang last minit macam aku ni cancel!!! tapi bukan sengaja, terpaksa!!!!

2 ulasan:

kamidaniman.blogspot.com berkata...

huhhhh x best laaaaa

Cik Bell berkata...

ada hikmah tu tak pegi kOt ^_^