Halaman

Rabu, 19 Mei 2010

Entry Setan!

Semalam aku cuti. Tp, x senang aku dibuatnye. Memula tu, Kak Nyonya kol suruh datang lunch sebb Prof. Wan nak belanja. Itu pun sebab aku dh bising mintak die belanja, occay! Harapkan die ikhlas nak belanje..nan ado! Oklah, aku datang. Pas dah melantak kat Puri Pujangga, elok je aku nak masuk simpang traffic light depan UKM ni, Dr. Aidil plak kol suruh cari dokumen Pencitraan die. Ok, fine. Aku rela masuk opis balik, ni aku cuti ni!

Sampai opis, puaslah aku cari dokumen ni. Memang x de aku simpan sebab aku bukan ahli meeting apatah lagi seksiteri ok! Yang sakai nye, pakcik ni dok salak2 aku cari dokumen ni. Last2 aku tanye, dokumen mengenai apakah? Pastu barulah die cakap, aku hanya bantu je mase tu. So, aku tanye, mesti sekretari meeting tu ade simpan, sbb dh aku tolong x kan aku plak nak simpan bagai kan? Aku ni sape? Lainlah kalo aku ni sekretari meeting tu, dh tentu lah aku simpan. So, ape tugas sekretari ko? Lepas tangan je..so, sampai kesudah dokumen tu x jumpe. Memang la aku ade emailkan pada sume ahli meeting tp itu forward dari email die. Bukan dari hard copy aku. Yang aku peliks, x kan la kat ko pun x de hard copy, soft copy bagai? Meeting kebendanye? Jawatankuasa halimunan ke? Last2 aku ngadu kat Prof. Wan...(1st time woo...aku ngadu kat orang tua ni, sakit ati aku nye pasal!) Prof, lepas ni kalau ade mane2 pensyarah nak saya bantu dalam meeting dorang, sorilah saya x nak tolong dah. Sebb bile dah di tolong, sumenye dihumban kat saya pulak. Dahla x de itam putih...(ecececececce...skang sume kene itam putih wooo..x mo cakap mulut je!)

Dahlah aku ni segala meeting aku kene handle. aku x tau la ape tugas sebenarnye sekretari kat sebelah tu. Adoihai, yang pensyarah ni pulak, pantang kalo aku buat keje cepat skit, mula la pastu cari aku. Bukan aku nak kate aku ni cekap ke pandai ke, tp memang style keje aku mcm tu...ehem!). Yang aku pelik, mulut aku mcm petir pun, masih dorang nak cari aku jugak!

SETAN!! Walid, ko cepat la buat pertukaran tempat. Nama aku janganlah ko lupe. Tp, aku x mo di Pejabat Dekan...boleh?

4 ulasan:

as berkata...

ape lg kakak tkar la kat SSSA... **wink**

Hot Mummy berkata...

lagi aku x ndak! suram giler!

eddany berkata...

hahaha c.noor..ko je yang sanggup kat SSSA tu ngeh3..k.ina pon taknak woooo ngeh3..sabar2 wahai kawan2 ku sekalian..hehehe peace no war!

Hot Mummy berkata...

tgh sabar la ni wanny.