Halaman

Isnin, 17 Mei 2010

Happy Birthday Mama-63 years

Semalam birthday Mama yg ke 63 thn. Alhamdulilah, mama masih lagi sihat, xde penyakit yang kronik. Dan masih lagi tegap jaga anak2 aku. Aku x paksa die jaga, tp die yang beriya nak jaga budak2 ni. Lagi pun sejak pencen, mama xde buat apepun. Jaga cucu die jelah. So, kitorang plan nak belanja mama makan n belikan kek. Sebenarnye, kek tu utk budak2 ni ha..nyanyi2 bagai la. Mase ni Kimi tgh baca doa makan. Tersipu-sipu anak bujang ni..
Haaa..makan bang, jgn x makan. Kasi licin ye bang ye..Rin tgh lapar gile tu.

Mama yg setia ngan mee curry die tu.
Tahun ni Aimar buatkan kad besday utk mama. Yelah, dh skolah kan? Bersungguh2 die buatkan kad tu padahal mengantuk dh.
Ni sape punye birthday sebenarnye ni? Berebut2 budak 2 orang ni. Kat Old Town tu, staf kat situ dh kenal dh dorang ni, kalo datang hiruk, padahal berdua je.
Dhia enterframe dulu, nk potong kek.
Heheheheh..bersemangat waja budak2 ni menyanyi lagu Happy Birthday utk Nekma. Satu kedai dengar..
Mase dorang malu2 nak nyanyi sbb staf kat situ sakat2 dorang.
Punyala baik staff kat situ, tolong nyalakan lilin. Heheheheh...banyak la ko punye baik ek? Sah2 dorang tau aku ni muke malas nak masak an?

Hadiah untuk mama ikhlas dari kami!!
Kad drpd Dhia, sticker tu Dhia tampal sendiri. Decoration tu mami la lukis, yg ala2 wallpaper tu Dhia punye hasil keje. Same mcm wallpaper kat umah Mami kan Dhia kan?
Ni bhgn depan, tp yg tulis kt depan tu, Aimar lah.
Ni hasil deco-deco Aimar.
sayang aimar, die pakar tampal menampal.
Kek utk Mama...chomelll kan?







































































































2 ulasan:

MRS. K berkata...

HEPY BESDAY MAKCIK!
BILE KITE LEH JADI JIRAN NI MAKCIK?

Hot Mummy berkata...

meh ank mkcik tolong jawabkan, ntahla nak....