Halaman

Jumaat, 6 Ogos 2010

Haruman ros merah n' lily putih




Alhamdulilah, semuanye dah pulih mcm biasa walaupun aku x mengharapkan ape-ape perubahan. Tapi, aku perasan kali ni berbeza dari yang sebelumnye. Nampak perubahan yang die mula sedar selama ini perkara yang die fikirkan sangat enteng. Apepun, aku berdoa agar kebahagiaan dan kerahmatan sentiasa disisi kami bagi membina semula istana yang hampir retak. Aku berterima kasih kepada mentua terutamanya kerana die yang banyak memberikan nasihat. Dan juga kepada Cenor yang sentiasa menjadi pendengar setia dan berkongsi nasihat dan pendapat. Tak lupe juga kepada Mak Uda yang sentiasa menjadi pembimbing tatkala aku dilanda masalah.

p/s: Bilik tido berbau harummmm...

5 ulasan:

ann @ hatiberbunga berkata...

sgt suka bunga ros merah!!

semoga kebahagiaan milik KD selamanya... amin..

as cHubby berkata...

wow....so sweet ok..hurm...kan bes klu dpt tngok sesi romantik 2 huhu...cgratz kak dpt lalui sume neh dgn baek..kan aku ckp ada hkmah sume neh..dpt sejambak bunga lg..bkn snang taw..hehe.. =) tc + luv u sis...mmuax...

Hot Mummy berkata...

ann: wah, suke ye ros merah..same lah kite. thanks Ann atas doa.

cenor: adikku, memang akak ko ni tabah anyway thanks 4 everthing.

Ogy berkata...

wahh hot mummy dpt mungeee...sesi pujuk memujuk ke tu mommy...apa2p un gee doakan semoga kebahgiaan berpanjangan k...

Hot Mummy berkata...

thanks gee! Ina doakan juga moga Gee n Mr. B, gembira sentiasa.