Halaman

Selasa, 22 Mac 2011

nGOMEL jAP..

Kengkawan kat blog ade tanye, nape aku x tepek pic umah baru banyak? Yelah, umah baru weiii!! tambah lagi tengah mendeko2. Maybe maksud kawan aku neh, aku letak gambar grill, sekerat, gambar plaster ceiling sekerat, part neh sekerat, pasrt tu sekerat.

bukan ape, aku risau dan aku pun x berminat sgt nak capture gambar details abes kan? segala perosok nak disnap nye kan? x pe lah, disamping menjauhkan riak dalam diri, x pelah. orang x tau umah aku camne gayanye pun x pelah. xde ruginye kan? cuma rugila pada orang yang sungguh2 nak menyebok dalam hal aku kan? Hehehehe..yele..laki aku bawak Merz g keje pun, orang keliling dah ghisau? camne lak tu. baru naik pangkat pertama, dh kuar taring skit! heheheheh...macam2 hal lah.

apepun, aku cuba berpijak pada bumi yang nyata, sedar dari mane aku datang dan berada sekarang neh. Sedaya upaya sebolehnye, aku nak menyedarkan diri aku sendiri...kalau aku bagus, ade lagi umat manusia yang lebih bagus dari aku. Alhamdulilah...

p/s: sebenarnya, aku suke orang anggap aku neh ORANG SUSAH! kenape? kan aku dah kate tadi, aku x nak lupe asal usul aku. Insyaallah...orang lain terpulang lah, masing2 punya cara kan? Ade orang kaya punye segala-galanya tp lebih suke merendah diri @ low profile. Tp, ade juga yang serba kekurang tp berlagak macam ade semuanya....terpulanglah...

2 ulasan:

Em's Family berkata...

huhu, i nak tengok sebab nak tenngok idea you.. kire nyibuk je ke hehehe :D

Hot Mummy berkata...

hahahahah...jenis yg mcm u, dialu-alukan. boleh berkongsi2 n bertukar idea. jenis yang i maksudkan, jenis yang bzbodi x bertempat. heheheheh...