Halaman

Selasa, 8 Mac 2011

Riki-riki plaster ceiling

Hal kitchen kabinet dah settel tinggal nak confirm n pilih material je. Pas tu nak cari plaster ceiling pulak. Bukan nak buat sume, just kat bawah je. Semalam Rin ade appointment ngan sorang mamat Melayu neh. Janji nak jumpe kat umah nilai. Dalam kul 6 ptg, Rin tggu die kat sane. Korang tau? Die datang melenggang jeee!!! Ape pun x bawak. Katalog sume x de? Nak diskus macam mane kan? Pastu kertas pen pun tarak? Die cakap die tengah buat plaster ceiling kat area umah situ gak. Ish!!! Sape lah yang buat ngan die neh?

Last2 Rin dah boring, cakap pun lebih kurang, terus blah lah. Mamat tu pun mcm ndak x ndak je layan kan? Melayu meniaga cenggini ek? Dah dapat 1-2 job, kire bagus sangat la ek? Balik dari Nilai, Rin sempat menyinggah ke Kajang tp sayang kedai JOJO dh tutup pulak. Bisnes sampai kul 7 malam je. Ari neh la kot Rin menyinggah balik.

Antara paten yang aku minat, mcm neh la lebih kurang...

Ni cantik jugak, ade bunga-bunga chentaa!!
mmm...bole tahannn..
modennn!!
Aku minat yang neh!! Simple je kan? Sesimple duit akuu!!kuikuikuikuikuikui!!!

p/s: ikot kan malas nak pasang plaster neh, tapi aku x reti nak pilih2 lampu. boleh?

2 ulasan:

Em's Family berkata...

i pun suke simple yang putih tu sebab senang nak match.. tapi rumah my inlaws semua ade paster ceiling yang ade color color..

Nur Hanani berkata...

i suka yang pattern line kotak tu..Simpple je.. :)

Entri Terkini: Khurafat..ada ke puja pokok petai??konfius jap.