Halaman

Rabu, 5 Mac 2014

Slimshape program

Last year aku ade apply kursus nk kuruskan badan. Anjuran budak master PPUKM. Lame dah...sampai tertangguh 2 kali. Awal thn ni br dorang email balik, bgtau program start bulan Mac ni.

Smlm dpt sms, bgtau arini ade screening test utk program slimshape tu. Makanya, kenelah berpose start malam td. Awal paginye, aku dh sampai kt Kolej Rahim Kajai. Sampai awal, leh buke pose awal. Screening test ni kene buat sbb x sume yang akan dipilih untuk program ni. Dorang akan pilih peserta2 yg betul mempunyai masalah berat badan berlebihan.

Memula, dorang bagi borang amik darah n soal selidik. Pastu kene timbang berat n uko tinggi. Then, g amik darah, tekanan darah n ukor lilit pinggang.

Dah selesai sume bagi balik borang, then next week ade taklimat. Selepas tu br tau kot kite terpilih ke x. Surely, aku masuk program ni sbb nk kurus. Tp aku x mengharapkn ramping mcm anak dara dulu..heheheh..sebab tau dah x dpt dh badan cenggitu. Kire dpt lite2 pon ok laaa...heheheheh...

Doakan aku berjaya terpilih! Insyaallah...

2 ulasan:

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Hot Mummy berkata...

time kasih singgah blog saye. saye dh follow blog awak.