Halaman

Rabu, 6 Oktober 2010

Delifrance...




Nape tajuk DELIFRANCE ek? sedangkan pic delifrance pun xdo...hehehehehehe...pic ade kat Shazlina, ntah ade ke x, aku x tau lah.

Ok, semalam aku SUKATI aku nak belanja bebudak ni g lunch. Mulanye nak makan kat Puri Pujangga, sekali dak Cenor offer plak coupon die. BEdal je la kan. Yang jadi SUPIR, harusla SHAZLINA ZAILAN kan? AZLINA, CENOR ngan SALVANA, TOMPANGGG JEEE..tp aku suke tau MYVi ko tu naaa... hehehhehehe..bodek jgn x bodekkkk!!!

Sampai je dh kul 1, service kat situ memang xde star tp bole la. Nak sokong orang MELAYU kan? Eh, melayu punye tau kedai tu. 1st appetizer sampai dulu, pastu main course dah TERCEKIK baru AIR sampai.....Pakcik oh Pakcikkk....

Apepun, harapnye sume kengkawan aku ni puas hati n kenyang la. Next time kite pegi makan kat tempat lain pulak.

2 ulasan:

as cHubby berkata...

hoyeay....tq darling...nnt banje agi ek..i tlg pk kan tmpat len plak..hoho.... =))

Hot Mummy berkata...

aku nak makan kat puri jugakkk!!! aku windu teh tarik die!!