Halaman

Selasa, 26 Oktober 2010

Diserang asmaradana....

Cetttt!!! asmara kebendanye...lakibini macam nak mati dah ni. nasib baik anak2 dh beransur elok. kitorang pulak yang dilanda asmara asma. adoi!!!

mungkin sebb cuaca x begitu elok skang ni, xpenah2 aku amik nab sampai 2 kali sehari tu belum campo ngan symbycort yang aku amik kat umah lagi. betul2 mencabar kekuatan aku sebagai Mami. Yelah, pagi2 dah kene dukung Dhia sbb die still tido lagi. Pagi tadi rase nak tumbang tp kuatkan juga mengenangkan laki aku pun hampir nyawa-nyawa udang. Pas dh anta Aimar g skool, kitorang g klinik. Aku dapat MC 2 ari same gak ngan laki aku. Tp, aku lagi teruk sebenarnye sebb aku jenis x dok diam compare ngan laki aku yang baring jerr...

Pas dh anta laki aku balik umah, sempat lagi aku pegi meeting dinner. Bukannya x bbole ponteng tapi aku kesian pulak ngan kawan-kawan yang datang miting tu nanti. Eh, ape kes ngan aku plak kan? aku je perasann! x pe semangat mesti ada. pas abih miting, amik kimi kat skolah, aku kene asma lagi. Gile babi!! ngan nak bawak kete lagi, ngan nak terkencing lagi....sadissss!!!

apepun, aku dah selamat sampai kat umah. dah makan ubat n skang tangan dh menggigil kesan dr ubat yang aku makan masih sempat nak bukak laptop!

Doakan aku sihat seperti bese...sian kat anak-anak aku.

1 ulasan:

as cHubby berkata...

lorr..cian kakak aku neh..take care tau...jgn lupa mkn ubat.. =)