Halaman

Isnin, 7 Februari 2011

Berkaraoke la pulakkk..

Huh!!! Gelap siottt!! Dh tau dalam tu golap, nak jugak amik gambar!!! hahahaah...neh dh terangkan lampu pun, masih samar lagi. Naseb lahhh, orang kate pembuktian kene adooooo!!!Hahahahahah...

Pas mandi kat lubok manggis, agenda seterusnye diteruskan ke sesi KARAOKE!!! Rin la LEADER die. Die kan tau je mane cerok tempat melalak neh. Selalu die bawak aku kat area Kajang je. Kali neh, kite ke Nilai la pulak. Wahhhh!!! Tempat memang best dan yang paling murah kat area Nilai. X silap aku MYBOX Karaoke namenye. Kitorang pulun 3 jam- RM85.00. Itupun x cukup2 gak tu. Bawak budak2 kenit neh, terencat la skit. Dorang pun nak nyanyi jugakkkk...Asyik2 lagu Cari Jodohhh!!

Sori, pic kurang memuaskan..





3 ulasan:

MRS. K berkata...

kat depan seng heng tu ke kak? situ mmg murah

Hot Mummy berkata...

bukan kt sengheng, dkt2 ngan INTI.

Hot Mummy berkata...

mase otheway pegi tu, akak tgh online phone, tu yg x pasan jalan.