Halaman

Ahad, 19 Disember 2010

Dengan rasminye...


Huahuahuahuahua..macam menteri la pulakkkk!!!
Ok, walaupun dateline dah lepas tp aku baru offkan GA MummyKD ari ni. So, setelah disemak, aku ade 140 orang blogger yang join GA aku neh. Terima kasih banyak2!!!
So, pada blogger2 yang rase namenye x de dalam list kat sebelah neh, sila la inform kat aku ye. Mane tau aku terlepas pandang.
So, inyaallah, selepas itu, aku akan buat lucky draw. Maybe aku akan buat 3 atau 4 peringkat cabutan. Yelah, ramaikan? So, macam x best la aku nak cabut terus 3 nama kan? Tengoklah macam mane nanti.
Apepun, terima kasih sekali lagi!!

6 ulasan:

tomatokering :) berkata...

115 ade ! yeah ! ;D

aanie berkata...

no 8..:)

Hana Kirana berkata...

135 saya!!!

Hot Mummy berkata...

oraitt!! thanks ye!

♥♥LiSsA♥♥ berkata...

fuh2 mintk num 62 bertuah:)

Mama Zharfan berkata...

me no 65..moga2 ada rezeki me..Amiin