Halaman

Jumaat, 10 Disember 2010

Pressie utk sape ye...

akceli, mase birthday die ari tu, aku nk belikan die hadiah. Tp, aku x taula nak beli ape untuk die sbb die ni segala makbapak benda dh ada. So, plan tu berkubo mcm tu je.

Tup2 ari ni, mase kt Body shop td, die merengek2 manja nakkan benda neh. Aku pun ON je la kan. Hahahahah..terkujat ko kan? X pe, member punye pasal lagipun ni hadiah besday ko yg dh berbulan2 dh lepas...huhuhuhuhu..

Ni la yang die nakkan tadi...aku pun x tau ape benda neh...



Korang bace la sendiri pebendenye neh. Kawan aku neh, gila ngan shower gel tp x segila aku la. Aku low-low je...hahahahah...

p/s: yang benarnye, die berkenan ngn bekas tu....eh? sape punye hadiah neh? sape kawan aku neh?hehehehehhe...


2 ulasan:

as cHubby berkata...

yahuuu.......dpt, dpt, i da dpt..yeehaaa....tq laling...pasni agii kuat aku beromen..24jam wangiii..ekeke... ;))

Hot Mummy berkata...

ko memang kaki romen.