Halaman

Rabu, 5 Januari 2011

Best saat-saat neh!! Thanks semua!



Thanks semua!!!Semangat dan keterujaan korang memang menakjubkannn!! Hahahha...kalo nak harapkan aku sorang, memang x terbuat! Jadi aku kerahkan semua angkatan aku turun padang nak menyiapkan back drop yang x seberapa neh. Patutnya, boleh je guna Power Point tapi kitorang saje je nak menguji kitorang neh kreatif ke x? heheheh.. lagipun tujuan utama aku suruh buat back drop neh, nak bagi sume2nye berkumpul. Bile lagi nak mengulo kan?

Anyway, thanks sekali lagi!! Yang x de dalam neh, Lan Tembam je! Die jugak antara orang2 yang paling bz.

p/s: Rindu pulak time2 neh kan?

3 ulasan:

shaiful amri berkata...

best2...walaupun ada gak yg komplem pasal benda kita yg tgh wat 2

Hot Mummy berkata...

mmm....tau pun komen! THANKS BOBO!

shaiful amri berkata...

sama2...mmg da lama tau komen la