Halaman

Isnin, 17 Januari 2011

Cadangan Hadiah...

Ingat lagi x GA yang aku buat last year. Heheheheh....

Hadiah yang no.2 dan no.3, aku x pos lagi. Insyaallah dalam esok akan sampailah ke tuan punye badannye. Sabau yeee.

Now, aku tgh pening kepala nak cari hadiah saguhati untuk Top 20 tu. Korang ade idea x nak bagi ape. Bajet aku x lebih RM10.00 sebab hadiah yang no. 3 ari tu pun dh RM20 kan. Lagi satu, aku nak pos gune pos ekspress je senang. Kalau bole, hadiah tu ngam-ngam aku nak masukkan dalam envelope size bese tu. Lagipun nak pos jauh2..belah utara sane.

Thanks ya...

p/s: kalau yang Top 20 tu sendiri nak bagi idea pun, sangatlah dialu-alukan.

1. ..::kinakOyu@mama'aDam'::.
2. Fana Flora
3. Rin
4. Mrs. K
5. AROL DSHW
6. miera momo chan
7. Huda
8. shekecik
9. tomatokering
10. *iZzaRa*
11. cikanna
12. Ogy
13. LyNn'Azlina
14. Cik Puan Akish
15. AZLiNa aZiZ
16. Ms sunsWeetz
17. nEa FleriDa/nIL
18. transfomed housewife
19. emma
20. annie

nam yang bold, aku dh ade address, yang belum bold tu,jangan lupe emailkan address kat mummykimi_05@yahoo.com

4 ulasan:

Huda berkata...

x kisahla ape2 sis :) kami terima apa juga..hehehe..

tp leh share idea,
may be leh bg fridge magnet ke,
keychain ke,
bookmark ke,
cute frame ke,

etc :)

deAnza-wAnda berkata...

bile nak wat GA lagik neh?? nk adiah gak....

Hot Mummy berkata...

huda, thanks 4 idea. FM salah satu dalam pikiran saye.

deana: insyaallah akan buat lagi

Sallehudin Said berkata...

Mummy .. Apakah hadiahnya ?? .. Macam best je .. hehe