Halaman

Khamis, 18 November 2010

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU

Ari neh aku tengah mood rajin nak berblogwalking disamping menyinggah blog2 kenalan baru yang join Giveaway aku. So, aku terbaca entri En.Ben berkenaan tajuk di atas...tibala aku rasa macam nk join la sbb entri neh khas untuk blogger2 baru mcm aku neh...syaratnya mudah sja..

A. Header Blog Ben Ashaari


B. Tajuk:JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU.

C. Berikan kata kata aluan buat mereka yang bakal singgah ke blog anda.

Alamak, nak berucap pulak!!! Ok kengkawan semua....welkam to my blog! Ceh! speaking la pulak! Blog aku ni barulah setahun jagong, so kalau ade tunjuk ajar yang boleh membantu aku mencantekkan atau menaikkan rating, sila la ajar aku ek? Hehehheehheeheeh....Jangan segan2 singgah kat blog aku neh! Salam perkenalan....

D. Pastekan url korang kat ruangan komen ini ... (mean kene tinggalkan link kat ruang comment Ben ashaari la kan?)

p/s:Ben Ashaari meh, singgah blog aku!

5 ulasan:

Wan Gerrard berkata...

dari blog Ben ^_^v
salam perkenalan~

Puteri Iqa Izyan berkata...

salam mommy..singgah sini :))

Hot Mummy berkata...

wan gerrard & puteri Iqa: salam, thanks visit my blog!

Marina Monroe berkata...

Auntie pun masih mentah dlm dunia blogging..tapi suka blog walking..
salam perkenalan

Hot Mummy berkata...

salam anti Marina, salam perkenalan.