Halaman

Khamis, 25 November 2010

Kondom!!!



hahahah..meh cite pasal kondom. Korang tengok gambar2 kondom yang aku rembat kat Google neh. Wah!!! macam2 kaler ade kan? Yang bergerigi pun ade? Ape lak fungsi bergerigi tu, nak bagi extra geli ke ape? Barulah aku tau mcm2 rupe n kaler kondom neh. Tp, x ngilu ke benda ni masuk kat 'apam' korang? Eh, korang? sape yg dah kawen la ye..itu pun kalo korang pakai. Aku sepanjang dh kawin ni, belum lagi Rin mencuba menatang neh. Ishhh!!

Dalam banyak2 kaler dan rupe, bole bgtau sape nye KOTE bentuk mcm neh?
`
`
`
`
`
`
`
`
`


SILA JAWAB!!

7 ulasan:

Mama Datt n Dania berkata...

muahahahahhaa... cepat2 ngaku..

aku nak join ina tilik!

natasha MDG berkata...

salam, nak mintak tolong boleh? tolong like kan gmbr ni

http://www.facebook.com/photo.php?pid=31463942&o=all&op=1&view=all&subj=273893046958&id=1078745108

Mama Iman berkata...

hahahhahahaaa siap berduri2 blkg dinosour tu ekk.. aaawwwww hahahhaa

cik puan akish berkata...

uihhh mak ai...masok dlm apam..adoila...bkn takat xtra geli neh...mcm2 rese ade!!!

=)

Hot Mummy berkata...

linie: ko pantang kan bab2 cenggini...hahahahahah...jom sesama menilik!
wanie:kan, berduri2 bagai, sape lah ade kote mcm neh?
cik puan akish; kalo extra geli okla. heheheheh..

nanie berkata...

hahaa...nk tmpg glk jgk org tmn......nk glk gulin gulin.weee

Hot Mummy berkata...

nanie: sila gelak, jangan x gelak!!