Halaman

Jumaat, 26 November 2010

Thanks Asyraf!!!

Adoi hai!!!

Terkejut aku petang2 neh! Aku tunggu garam bukit je, skali Anjang datang bawak benda neh. Naseb aku x tergolek babun depan foyer neh tadi. Dak Asyraf neh g layan scuba kat Langkawi, aku pun x tau bile mase die layan Idaman Suri neh? Hahahahah...

Anyway, thanks ye Asyraf di atas ingatan yang ternilai rasenya. Patotla mase Longlin g Langkawi ari tu, berat ati je nak beli set cawan neh, rupenye ade orang nak hadiahkan...heheheheh!!!

Muahhhhsssssss!!!!!!! thousands time!!!




Cantek kan? Huhuuhu....

5 ulasan:

SyUhAdA berkata...

aah..
mmg cntik...

Hot Mummy berkata...

thanks syhuhada.

afraliza berkata...

hahaha..ingatkan Anjang bwk bukit sekali!!! wah!!!!sonoknye dpt hadiah..

Hot Mummy berkata...

afraliza, hahahahha..kalo anjang bawak bukit skali, harus aku pengsan jugak kat situ..huhuhu

BUNGA berkata...

wah.. cantiknya!!.. beruntung badan :)