Halaman

Khamis, 25 November 2010

WADIHANA Islamic Kitchen Restaurant

Semalam menggeletek weii nak makan kat luar. Dasar pemalas kan aku neh? Kebulo satu hal lagi la aku malas nak usik piuk. So, semalam aku anta la kertas cadangan kat Rin, nak makan kat luar. Kertas cadangan x menahan, sumer senarai melampaui bajet yang hampir2 kontang bulan neh. Yela, gaji kan awal ari tu kan? Naseb la hai, ko kan SUAMI, harusla berbelanja untok ISTERI kan? heheheheheheh....mcm la baru hari neh, aku mengabeskan segala peruntokan yang ade...

So, salah satu kertas cadangan yang aku sajest kan kat WADIHANA. Kak nyonya promote baek weii suruh aku makan kat kedai neh. Die kate lain dari yang lain. Ape yang lain, aku x tau lah. Berkepala DUA ke tokey nye? Eh? bukan memang kepala die 2 ke?Maka berangkatla kami empat beranak menuju ke destinasi!! Wah!! mcm karangan PMR lak.

Sampai kat sane, mcm bese, memang ghamai na orang. Tp masih ade tempat lagi. Servis dorang memang bagos n tip top!!! Masuk2 je dorang dh ulokan menu pas tu dorang chowwww!! Haaa..selesa la kan kite nak memikir2 n memilih2 menu yang ade. Kitorang decide nak makan Western. Pilih punye pilih sekali dak Dhia tersalah pilih tp masih sempat diselamatkan lagi. Dhia men tunjok je gambar2 tu,sekali aku TERTENGOK harganye, RM45.90!!! Woooooiiiiiiiii!!!!! Bapak mahal!!!! Barulah masing2 perasan rege untok Western sume tahap gaban nye regenye.

LAst2 aku amik Mushroom steak, Grilled Lamb Steak n Chicken Wing. Rin cakap kalau mahal2 neh, mesti sedap tahanp Ultraman Cosmos neh. Si Aimar dgr otomen je, Mane otomen papa? Mane?Mane? Wakwakawakawakawaka!!! Fanatikun otomen sunggoh!!!

ape yang aku puas ati makan kat sini, pekerja dorang memang ramai dan rajin. Servis memang bagos!! Makanan pun sedap2 la, ini aku cakap ape yang aku makan. Sambal belacan aku tak order. Pesal lak sambal belacan jadi mangsa lak?

Jom layan pix yang aku rembat kat Makcik Google!





p/s: satu pinggan leh makan 2 orang. tp, kalau lapar mcm aku semalam, sorang pun aku leh abes. burpppp!!! thanks Rin, suami ku terchenta..(mcm ko sorang je ade laki weii!!)

5 ulasan:

ann @ hatiberbunga berkata...

gilos mahal tahap Ultraman King!
huahuahua..!

Hot Mummy berkata...

ann, tau tak pe dik.

Cik Jue berkata...

semalam cik jue suruh cik hubby belanja tapi kat kedai mamak..hahahaha

Jiha berkata...

selain dari western, apa menu lg ke sini..selalu lalu tp tk penah singgah lagi..hehe

Hot Mummy berkata...

cikjue, mamak pun saya selalu terjah tp smlm mood saya mengada2..hahahahahah..
Jiha: nasi goreng, mee goreng sume ade. tp masakan ala thai x de kat sini, mcm tomyam ke.