Halaman

Isnin, 29 November 2010

Tudung Aida Khalida




Sape dh penah pakai tudung neh? Korang sesuai x pakai tudung neh? Aku rase muke aku x sesuai kot pakai tudung mcm neh? Sebab aku tgk sepupu aku pakai, elok je bulat muka die, aku pulak mcm lonjong je kan?

Tapi, aku pedulik ape!!! aku terjal je, naseb la orang nak kate ape kan? Janji aku puas ati!!! Sepupu aku yang jual tudung Aida Khalida neh,rege die? Korang g la survey sendiri kat Giant ke, Tesco ke, Ekonsep ke....

Apepun, feedback yang sendiri perasan bile aku pakai tudung neh, sure lah orang terpandang2 sampai kembang la jubo aku yang dh sedia kembang neh. Tapi, kejap je la aku kembang lepas tu, aku pun x sedar aku pakai tudung ape? Janji bertudung...huhuhuhu...

Aku beli banyak lai jugak tudung neh, aku neh pantang je orang menjual. al maklumlah, nak support orang meniaga kan? Kang kalo aku x beli, sian die...hahahahahaha....

Ok, sesapa yang berkenan ngan tudung neh, sila cari sendiri kat kedai. Nak suruh aku jual? KIRIM SALAMMMMMMM!!!!! (kejam ke?)

6 ulasan:

adYna berkata...

salam minat baca buku x? nak bagi buku free nie :) jom tgk aper yang ada

eddany berkata...

wewittt cun la mummy... minat gak tudung cenggini...aritu ade nengok gak tapi takde yang plain color...nak cmni!!!!

Hot Mummy berkata...

adyna, saya suke menulis dh tentu saya suke bace buku..hehehehhe? iye ke nak bagi buku?
wani: laa..camne hang x jumpe yang plain?

eddany berkata...

tula mummy...tak jumpa...yang duk jumpa hat rona roni je..isk3 mau pakai pi kenduri nanti...mana mau carik

Hot Mummy berkata...

wani, k.na beli kat kawan tp die sok s.alam.

ann @ hatiberbunga berkata...

comey.. tp x penah la plak cuba. mesti pelik muka ann.. ^__^